Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kure Murasaki (124503) - La Unión Club Deportivo (122180) » 472403219: T43/J4/VI

Liga 472403219 Información oficial sobre el partido 472403219 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VI.827 (15145)

Socaire Team Alineación oficial del equipo 'Socaire Team' en el partido 1 - 0 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Alexandre Maior (2') 1 - 0
Socaire Team Alineación oficial del equipo 'Socaire Team' en el partido 1 - 0 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Socaire Team Alineación oficial del equipo 'Socaire Team' en el partido 2 - 1 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Socaire Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alexandre Maior, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Albert Doruch al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alexandre Maior va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ossi-Pekka Ervasti de Socaire va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Andreas Klöden, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Helge Steertpogg va sorprendre Albert Doruch amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Yiorgos Voulinos va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Nereo Kunstmann.
  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): Lothar Zipperl de Socaire va abandonar el terreny de joc després de 62 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Damien Masselot va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Nereo Kunstmann no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Gad Nachmias va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

La Unión Club Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Deportivo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Volkan Özkurt va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Deportivo va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Samuel Arvo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Johnny Morris de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.