Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Güime (123941) - Les Barraques (486225) » 472402180: T43/J9/VI

Liga 472402180 Información oficial sobre el partido 472402180 en Hattrick

14.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VI.808 (15126)

Hoolanders F.C Alineación oficial del equipo 'Hoolanders F.C' en el partido 1 - 0 Fuenlabrada City Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada City' en el partido
Manuel Azañón (15') 1 - 0
Hoolanders F.C Alineación oficial del equipo 'Hoolanders F.C' en el partido 1 - 0 Fuenlabrada City Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hoolanders F.C Alineación oficial del equipo 'Hoolanders F.C' en el partido 3 - 0 Fuenlabrada City Alineación oficial del equipo 'Fuenlabrada City' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hoolanders F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 15 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 15 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Manuel Azañón llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Roberto Medina Paz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Hoolanders ho intentava per la dreta per mitjà de Manel Gutiérrez-Solana, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Azañón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cálico Pin per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Elmer Deodoro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Roberto Medina Paz gairebé va marcar per a Hoolanders des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Vlastislav Šereda de Hoolanders va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 49 (Evento clima: sol, OK técnico): En Roberto Medina Paz va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Fuenlabrada City

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fuenlabrada sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Matteo Cogliati, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fuenlabrada va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bruno José Moreira, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Cipriano Sequeira, jugador de Fuenlabrada, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 39. Evaristo Puyol, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.