Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. c. Trives (1582406) - FC Gandia (441443) » 472402056: T43/J3/VI

Liga 472402056 Información oficial sobre el partido 472402056 en Hattrick

03.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VI.806 (15124)

Víctor Hugo C.F Alineación oficial del equipo 'Víctor Hugo C.F' en el partido 0 - 0 C.D.UNION Alineación oficial del equipo 'C.D.UNION' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Víctor Hugo C.F Alineación oficial del equipo 'Víctor Hugo C.F' en el partido 2 - 0 C.D.UNION Alineación oficial del equipo 'C.D.UNION' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Víctor Hugo C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Víctor Erik Eckstrand quasi marca al minut 21 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Leonardo Revollo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Víctor va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leonardo Revollo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Toni Gordoa.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Víctor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Aimo Parkko en un 1 contra 1 amb el porter Toni Gordoa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Antonio Recano arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Leonardo Revollo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Víctor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a Víctor per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Riccardo De Castris, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Leonardo Revollo de Víctor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.D.UNION

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jari Ingman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): El jugador de C.D.UNION Llàtzer Fita va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Paco Maynicke va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 40 (Evento clima: sol, OK técnico): Freddi Staden semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.