Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Antoniños (309799) - Skatalà Barcelona FC (1367667) » 472401444: T43/J7/VI

Liga 472401444 Información oficial sobre el partido 472401444 en Hattrick

31.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / VI.795 (15113)

Los Antoniños Alineación oficial del equipo 'Los Antoniños' en el partido 1 - 1 La Coronela de Barcelona (CAT) Alineación oficial del equipo 'La Coronela de Barcelona (CAT)' en el partido
Philippe Combes (19') 1 - 0
1 - 1 Harm-Jan Haagsma (60')
Los Antoniños Alineación oficial del equipo 'Los Antoniños' en el partido 1 - 1 La Coronela de Barcelona (CAT) Alineación oficial del equipo 'La Coronela de Barcelona (CAT)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Antoniños Alineación oficial del equipo 'Los Antoniños' en el partido 3 - 1 La Coronela de Barcelona (CAT) Alineación oficial del equipo 'La Coronela de Barcelona (CAT)' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Antoniños

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Philippe Combes, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Patrick Mercier va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Marcel Lochhausen, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Patrick Mercier de Antoniños va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Patrick Mercier va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quinto Masier de Antoniños va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

La Coronela de Barcelona (CAT)

Goles Goles

  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Antoniños. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Harm-Jan Haagsma la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Coronela es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 60.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Camillo Borassi quasi aconsegueix empatar per Coronela al minut 51, però Eugenio Scarano va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Coronela va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 68, quan Ermanno La Spina va quedar-se sol davant el porter Eugenio Scarano, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Després de 29 minuts jugats, Mousa Sleiman Abed-Ibrahim es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Matthias Hertl.
  • 093 Minuto 65 (Lesión (no subst.)): Al minut 65, Johnny Heiberg va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Coronela no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.