Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Gralla (492834) - loscarapenes (312125) » 472401219: T43/J2/VI

Liga 472401219 Información oficial sobre el partido 472401219 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VI.791 (15109)

La Gralla Alineación oficial del equipo 'La Gralla' en el partido 3 - 1 _PuCeLo_ Alineación oficial del equipo '_PuCeLo_' en el partido
Manuel Garcia Carvalho Pinto (17') 1 - 0
Kees-Jan Vennix (26') 2 - 0
2 - 1 Carlos Vidal (72')
Pit-Jürgen Lindhorst (77') 3 - 1
La Gralla Alineación oficial del equipo 'La Gralla' en el partido 3 - 1 _PuCeLo_ Alineación oficial del equipo '_PuCeLo_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Gralla Alineación oficial del equipo 'La Gralla' en el partido 1 - 1 _PuCeLo_ Alineación oficial del equipo '_PuCeLo_' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,4 % 59,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gralla

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gralla van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Manuel Garcia Carvalho Pinto.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Kees-Jan Vennix es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Grigory Radzin va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pit-Jürgen Lindhorst, que no va fallar i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gralla va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 9, però en Kees-Jan Vennix va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gralla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Serdar Ufuk Yulak, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Kees-Jan Vennix de Gralla va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Pit-Jürgen Lindhorst es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El jugador local Petrakis Milis per poc que no incrementa el marcador al minut 83. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Martin Hansson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Garcia Carvalho Pinto de Gralla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pit-Jürgen Lindhorst de Gralla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arsenie Ungureanu de Gralla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

_PuCeLo_

Goles Goles

  • 151 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 72 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Carlos Vidal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, un refús desafortunat de Claus Keller, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Darío Peláez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Antonio Federigi va estar a punt de posar per davant a _PuCeLo_ amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Claus Keller va impedir un gol cantat.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Darío Peláez va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Claus Keller no es va rendir i va fer unes grans aturades.