Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TORTURADORES (778506) - Ikasbide (795840) » 472400363: T43/J4/VI

Liga 472400363 Información oficial sobre el partido 472400363 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VI.776 (15094)

Maccabi Delevantá Alineación oficial del equipo 'Maccabi Delevantá' en el partido 1 - 1 OwnersOfThePleasure Alineación oficial del equipo 'OwnersOfThePleasure' en el partido
Vladimiro Gorostola (3') 1 - 0
1 - 1 Nikos Lamprineas (18')
Maccabi Delevantá Alineación oficial del equipo 'Maccabi Delevantá' en el partido 1 - 1 OwnersOfThePleasure Alineación oficial del equipo 'OwnersOfThePleasure' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Maccabi Delevantá Alineación oficial del equipo 'Maccabi Delevantá' en el partido 3 - 3 OwnersOfThePleasure Alineación oficial del equipo 'OwnersOfThePleasure' en el partido
Tiene mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi Delevantá

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Delevantá va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Vladimiro Gorostola va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Delevantá va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vincent Wolfbusch en un 1 contra 1 amb el porter Herman Patacas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Delevantá va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bavo Pierre va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Herman Patacas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcin Prasuła.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Candal de Delevantá amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Gubert de Delevantá va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Al minut 68 de partit, el jugador Pere Argelagué de Delevantá es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): Atilio Méndez no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Bavo Pierre.

OwnersOfThePleasure

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Als 18 minuts de partit, Nikos Lamprineas de OwnersOfThePleasure va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Pablo Viña quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Pablo Viña va estar a punt de posar per davant a OwnersOfThePleasure amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paulo Arsénio Martins va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Gerrit Wallaschek va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Paulo Arsénio Martins, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Pablo Viña de OwnersOfThePleasure va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikos Lamprineas de OwnersOfThePleasure la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerrit Wallaschek de OwnersOfThePleasure va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Bruno Borsi ocupà el lloc d'en Harald Kaltenhof al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de OwnersOfThePleasure quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.