Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viet-X (1338348) - K-Ruli (1593770) » 472397129: T43/J1/VI

Liga 472397129 Información oficial sobre el partido 472397129 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VI.718 (15036)

verneda.f.c Alineación oficial del equipo 'verneda.f.c' en el partido 0 - 1 K-Ruli Alineación oficial del equipo 'K-Ruli' en el partido
0 - 1 Albert Llauradó (79')
verneda.f.c Alineación oficial del equipo 'verneda.f.c' en el partido 0 - 1 K-Ruli Alineación oficial del equipo 'K-Ruli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
verneda.f.c Alineación oficial del equipo 'verneda.f.c' en el partido 2 - 0 K-Ruli Alineación oficial del equipo 'K-Ruli' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

verneda.f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Peter Andreas Wolter, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Valdir Santos no va ser aprofitada per en Ernesto Vidal que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): verneda.f.c per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 51, quan Simon Rohde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): El jugador de verneda.f.c Anthony Charpentier quasi va assolir l'empat al minut 80 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anthony Charpentier de verneda.f.c la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

K-Ruli

Goles Goles

  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fred Mikkelsen va anar directament als peus de Albert Llauradó que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de K-Ruli van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Filipe Evard va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): K-Ruli va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Nebojša Bacanović va quedar-se sol davant el porter Emzar Chulukhadze, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de K-Ruli va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Albert Llauradó va sortir per sobre el travesser.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Albert Llauradó va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Emzar Chulukhadze, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Alexander Gerhardter es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.