Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castolo F.C. (492237) - Galician Celtics (307511) » 472395473: T43/J12/VI

Liga 472395473 Información oficial sobre el partido 472395473 en Hattrick

05.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / VI.688 (15006)

Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido 0 - 3 Galician Celtics Alineación oficial del equipo 'Galician Celtics' en el partido
0 - 1 Damazy Datta (36')
0 - 2 Davide Vallome (48')
0 - 3 Davide Vallome (82')
Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido 0 - 3 Galician Celtics Alineación oficial del equipo 'Galician Celtics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Legio VII Gemina Alineación oficial del equipo 'Legio VII Gemina' en el partido 2 - 1 Galician Celtics Alineación oficial del equipo 'Galician Celtics' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,7 % 16,1 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legio VII Gemina

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dölf Banky de Gemina va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ignacio Bran que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Marten van Puffelen va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 80 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Galician Celtics

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Damazy Datta que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Galician.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Galician va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Davide Vallome va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Davide Vallome, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): 刘 (Liu) 天源 (Tianyuan) de Galician, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Hienerk da Silva Oliveira va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Donato Ordóñez va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Stephan Pigneul després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Donato Ordóñez va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henrik Mártha.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Svein Halvorsen de Galician va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Ibáñez va prendre el seu rol al minut 70.