Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pro evolution santander (776221) - Calabazines363 (772593) » 472394817: T43/J4/VI

Liga 472394817 Información oficial sobre el partido 472394817 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VI.677 (14995)

pro evolution santander Alineación oficial del equipo 'pro evolution santander' en el partido 2 - 2 u.d. pandora Alineación oficial del equipo 'u.d. pandora' en el partido
0 - 1 Antonio Friggieri (23')
0 - 2 Ulrik Spindler (24')
Salvador Mejía (36') 1 - 2
Raul Beyers (58') 2 - 2
pro evolution santander Alineación oficial del equipo 'pro evolution santander' en el partido 2 - 2 u.d. pandora Alineación oficial del equipo 'u.d. pandora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
pro evolution santander Alineación oficial del equipo 'pro evolution santander' en el partido 5 - 1 u.d. pandora Alineación oficial del equipo 'u.d. pandora' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pro evolution santander

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): El evolution no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Salvador Mejía es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 58 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al evolution una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Raul Beyers, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): evolution va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Álvaro Neruda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): evolution va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Artur Igelström en un 1 contra 1 amb el porter Jérémy Geoffroy, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

u.d. pandora

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Achille Della Valle la va rematar Antonio Friggieri amb una magnífica volea que va fer pujar per a pandora el 0 - 1.
  • 180 Minuto 24 (Gol de falta): Al minut 24, una falta xutada per Ulrik Spindler va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a pandora. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gait van Tol. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del evolution. La jugada d'estratègia del pandora per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jair Mendes Nuñes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Hugo Bresser semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.