Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Evilution United (794208) - Spartak Teatinos CF (123707) » 472393902: T43/J12/VI

Liga 472393902 Información oficial sobre el partido 472393902 en Hattrick

05.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / VI.660 (14978)

Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido 1 - 5 Villa de Caniles Alineación oficial del equipo 'Villa de Caniles' en el partido
0 - 1 Smail Šofran (5')
0 - 2 Felipe Santolo (7')
Heikki Horto (19') 1 - 2
1 - 3 Henri ten Haken (21')
1 - 4 Diego Sevilla (31')
1 - 5 John Norrgård (32')
Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido 1 - 5 Villa de Caniles Alineación oficial del equipo 'Villa de Caniles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido 1 - 2 Villa de Caniles Alineación oficial del equipo 'Villa de Caniles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Evilution United

Goles Goles

  • 100 Minuto 19 (Gol de falta): Al minut 19, Heikki Horto va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Abel Cruz va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Evilution, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de George Popescu va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Jorge Montes no oblidarà el que li va passar durant el minut 86. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Canillas.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jorge Zárate, el jugador de Evilution va ser expulsat al minut 70.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Kristen Borch, de Evilution, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jorge Zárate el va substituir.

Villa de Caniles

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Passats 5 minuts de partit, Caniles es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Smail Šofran es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En Mortadelo Amieiro entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Caniles, un peu providencial d'en Felipe Santolo va situar el 0-2 al panell digital.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Henri ten Haken de Caniles l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 21 de partit.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Diego Sevilla va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 1 - 4 per a Caniles.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, John Norrgård va augmentar l'avantatge de Caniles a 1 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Enrique Omar Ruiz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Enrique Omar Ruiz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Enrique Omar Ruiz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Mortadelo Amieiro hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en John Norrgård havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.