Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xusoteam (780016) - SANT QUINTEAM (493430) » 472390247: T43/J8/VI

Liga 472390247 Información oficial sobre el partido 472390247 en Hattrick

07.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / VI.595 (14913)

zintzo balompédica Alineación oficial del equipo 'zintzo balompédica' en el partido 4 - 0 R.C. Destral Alineación oficial del equipo 'R.C. Destral' en el partido
Rafael Vergueiro (20') 1 - 0
Rodrigo Oliveira (32') 2 - 0
Cristian Spinoso (47') 3 - 0
Rodrigo Oliveira (64') 4 - 0
zintzo balompédica Alineación oficial del equipo 'zintzo balompédica' en el partido 4 - 0 R.C. Destral Alineación oficial del equipo 'R.C. Destral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
zintzo balompédica Alineación oficial del equipo 'zintzo balompédica' en el partido 2 - 0 R.C. Destral Alineación oficial del equipo 'R.C. Destral' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zintzo balompédica

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rafael Vergueiro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, balompédica es posava per davant 1 a 0.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Raniero Lanzafame va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Rodrigo Oliveira, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de balompédica va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cristian Spinoso progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sergio Naldini va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rodrigo Oliveira, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Rodrigo Oliveira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Raniero Lanzafame va intentar anar-se'n per velocitat al minut 28 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En David Allen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Sergio Naldini, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos Hein al minut 74 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cristian Spinoso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafael Vergueiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

R.C. Destral

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Destral va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Luis Cosida, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Destral va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xaquín Paizal va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 77, el Destral estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Casimiro Murrieta va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.