Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bruixa Averia Manresa (489603) - venturasfcc (1431171) » 472388398: T43/J8/VI

Liga 472388398 Información oficial sobre el partido 472388398 en Hattrick

07.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / VI.562 (14880)

Bruixa Averia Manresa Alineación oficial del equipo 'Bruixa Averia Manresa' en el partido 0 - 2 Guau_Guau Alineación oficial del equipo 'Guau_Guau' en el partido
0 - 1 Carlo Pira (5')
0 - 2 Josua Riest (48')
Bruixa Averia Manresa Alineación oficial del equipo 'Bruixa Averia Manresa' en el partido 0 - 2 Guau_Guau Alineación oficial del equipo 'Guau_Guau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bruixa Averia Manresa Alineación oficial del equipo 'Bruixa Averia Manresa' en el partido 1 - 5 Guau_Guau Alineación oficial del equipo 'Guau_Guau' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bruixa Averia Manresa

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de B.A.M. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Hermann-Franz Hausotter, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Ramiro Marques Carneiro de B.A.M. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Era el minut 67 quan després d'una dura entrada, el jugador Ullrich Lintern de B.A.M. s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Franco Pellungrini va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de B.A.M. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Glib Klyuchnikov de B.A.M. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Siegfried Rabowski maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.
  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Franco Pellungrini va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Guau_Guau

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Carlo Pira va posar els visitants Guau_Guau per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Josua Riest va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Silvano Holzherr va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Ignacio Álvarez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 289 Minuto 81 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en David Eyraud va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Siegfried Rabowski el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Ignacio Álvarez de Guau_Guau va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pietro Claudio Stagnaro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josua Riest de Guau_Guau va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Álvarez va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Guau_Guau va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Silvano Holzherr va sortir coix del terreny de joc, substituït per David Eyraud. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.