Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hyaku Nin Giri (800633) - Los Bukis (434907) » 472387527: T43/J14/VI

Liga 472387527 Información oficial sobre el partido 472387527 en Hattrick

19.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / VI.546 (14864)

Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido 2 - 3 Los Bukis Alineación oficial del equipo 'Los Bukis' en el partido
Marius Hugener (31') 1 - 0
1 - 1 Angel Karidov (37')
1 - 2 Dariusz Świder (63')
Asclepiodoto Ledesma (64') 2 - 2
2 - 3 Edouard Bourquin (80')
Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido 2 - 3 Los Bukis Alineación oficial del equipo 'Los Bukis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido 0 - 1 Los Bukis Alineación oficial del equipo 'Los Bukis' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hyaku Nin Giri

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Berserk el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marius Hugener va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Berserk equilibrava la balança al minut 64. En Asclepiodoto Ledesma, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Alejandro López López va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Berserk.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Berserk va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sikko Pardon va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Berserk va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Marius Hugener va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Metodi Gyulev.
  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Berserk van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alejandro López López va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Berserk van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 73, però el xut de Asclepiodoto Ledesma des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Octavio Custurer.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marius Hugener de Berserk es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Joan Polop de Berserk va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manel Gainzar va entrar en el seu lloc.

Los Bukis

Goles Goles

  • 164 Minuto 37 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 37 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Bukis. Angel Karidov el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Tobias Lewström va anar directament als peus de Dariusz Świder que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Edouard Bourquin que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Angel Karidov va enviar un xut des de 40 metres al minut 36, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 52, quan en Tobias Lewström va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Albert-Jeen van Mierlo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Abel Trąba va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abel Trąba de Bukis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Christoffer Godenhaus va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Bukis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.