Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deportivo Madrid fc (1435460) - Emeterians F.C. (995985) » 472384052: T43/J13/VI

Liga 472384052 Información oficial sobre el partido 472384052 en Hattrick

12.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / VI.484 (14802)

kevlar fc Alineación oficial del equipo 'kevlar fc' en el partido 1 - 2 Emeterians F.C. Alineación oficial del equipo 'Emeterians F.C.' en el partido
0 - 1 Herminio Galbarruli (43')
0 - 2 Ionuţ-Marius Voineag (44')
Loren Iguereta (76') 1 - 2
kevlar fc Alineación oficial del equipo 'kevlar fc' en el partido 1 - 2 Emeterians F.C. Alineación oficial del equipo 'Emeterians F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kevlar fc Alineación oficial del equipo 'kevlar fc' en el partido 0 - 2 Emeterians F.C. Alineación oficial del equipo 'Emeterians F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kevlar fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de kevlar eren letals, i Loren Iguereta va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Julio Arguiñarena va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Loren Iguereta de kevlar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 翟 (Zhai) 达源 (Dayuan) de kevlar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Leon Kozlov va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Loren Iguereta.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Adam Łaboszczak ocupà el lloc d'en Gavin Lancaster al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de kevlar quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): kevlar va fer una substitució al minut 88. Kultimo Sajama va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Marius Duda.

Emeterians F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Emet va ser finalitzada des de l'esquerra per Herminio Galbarruli al minut 43. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al 44 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Emet augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ionuţ-Marius Voineag es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Johannes Matre de Emet, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 40, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): En Jordi Fort, al minut 42 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Lars Jacobsen el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gabriel Guşă, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gabriel Guşă va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Lamberto Gloria, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Emet va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Puig de Emet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37 de partit, Antonio Puig de Emet va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones