Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kamper club (437469) - Cultural Lyonesa (1421810) » 472383965: T43/J6/VI

Liga 472383965 Información oficial sobre el partido 472383965 en Hattrick

24.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 6 / VI.483 (14801)

kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 1 - 2 Estrella Roja de Nespereira Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Nespereira' en el partido
0 - 1 Attila Varga (41')
0 - 2 Quentin Liénard (77')
Óscar Croy (85') 1 - 2
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 1 - 2 Estrella Roja de Nespereira Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Nespereira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kamper club Alineación oficial del equipo 'kamper club' en el partido 1 - 0 Estrella Roja de Nespereira Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja de Nespereira' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kamper club

Goles Goles

  • 102 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Óscar Croy de kamper va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ovidiu-Florin Vasiloiu va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Andrea Pistone va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): kamper va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Óscar Croy va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Anacondo Vaz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ovidiu-Florin Vasiloiu no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Estrella Roja de Nespereira

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Attila Varga va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 77 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 77 minuts quan Quentin Liénard va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a E.R. NESPE.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de E.R. NESPE va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Quentin Liénard va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 43, un contraatac del E.R. NESPE no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Attila Varga perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hernán Ruiz Sáenz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 84 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Attila Varga, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.