Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Wachyboys (987954) - Mate Pastor (488083) » 472383323: T43/J13/VI

Liga 472383323 Información oficial sobre el partido 472383323 en Hattrick

12.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 13 / VI.471 (14789)

F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido 0 - 1 Los Lisiados CF Alineación oficial del equipo 'Los Lisiados CF' en el partido
0 - 1 Klaudius Mrotzek (75')
F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido 0 - 1 Los Lisiados CF Alineación oficial del equipo 'Los Lisiados CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Wachyboys Alineación oficial del equipo 'F.C.Wachyboys' en el partido 2 - 1 Los Lisiados CF Alineación oficial del equipo 'Los Lisiados CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,9 % 0,8 % 11,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Wachyboys

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Jaime Humarán va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.Wachyboys se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Mario Zurlo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Arne Vogelbusch havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Al minut 42, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59, Alexandru Silveşan de F.C.Wachyboys va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrey Kornaukhov.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Jaime Humarán de F.C.Wachyboys va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Arne Vogelbusch va prendre el seu rol al minut 34.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): F.C.Wachyboys va fer una substitució al minut 39. 丁 (Ding) 軒涌 (Xuanyong) va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mario Zurlo.
  • 093 Minuto 73 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a F.C.Wachyboys, Aleksander Kaszubski va caure lesionat al minut 73, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Los Lisiados CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Eliah Strömer sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Klaudius Mrotzek que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Lisiados va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Eliah Strömer va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Echebarri va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Lisiados sortien al contraatac. La falta llançada per Eliah Strömer va sortir força alta sense massa perill.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Pedro Tornero va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Josu López va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 60 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en 刘 (Liu) 新贵 (Xingui) va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Arano Beñatena.