Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Llonguets F.C. (1592831) - Tarzán C.F. (436957) » 472382585: T43/J10/VI

Liga 472382585 Información oficial sobre el partido 472382585 en Hattrick

21.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VI.458 (14776)

C.D.LAS VIEJAS GLORIAS Alineación oficial del equipo 'C.D.LAS VIEJAS GLORIAS' en el partido 2 - 2 AT-MADRID TEAM Alineación oficial del equipo 'AT-MADRID TEAM' en el partido
0 - 1 Costante Chirico (43')
Miguel Carandil (53') 1 - 1
Philipp Gibbs (74') 2 - 1
2 - 2 Louis Kossak (85')
C.D.LAS VIEJAS GLORIAS Alineación oficial del equipo 'C.D.LAS VIEJAS GLORIAS' en el partido 2 - 2 AT-MADRID TEAM Alineación oficial del equipo 'AT-MADRID TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.D.LAS VIEJAS GLORIAS Alineación oficial del equipo 'C.D.LAS VIEJAS GLORIAS' en el partido 2 - 5 AT-MADRID TEAM Alineación oficial del equipo 'AT-MADRID TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.LAS VIEJAS GLORIAS

Goles Goles

  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Després de 53 minuts de partit, Miguel Carandil igualava per C.D.LAS en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): C.D.LAS prenia la batuta de l'encontre al minut 74, quan en Philipp Gibbs va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Josep València va marxar per velocitat al minut 7 i va fer una passada de la mort a István Pál, però aquest va fallar.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Patxi Sevilla de C.D.LAS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abel Puig es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Uzturre Danboriena ocupà el lloc d'en István Pál al 37 minuts, dos minuts després que el jugador de C.D.LAS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Elixio Macenlle va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de C.D.LAS es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Passats 75 minuts de joc, en Philipp Gibbs de C.D.LAS va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

AT-MADRID TEAM

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Costante Chirico que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a AT-MADRID.
  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Louis Kossak que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): AT-MADRID va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gideon Hofland va desviar el xut final de Jetbardh Bardhi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Louis Kossak que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jetbardh Bardhi.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Louis Kossak de AT-MADRID va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jetbardh Bardhi se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Constâncio Bandarra de AT-MADRID la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Louis Kossak va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.