Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Jerica (119680) - OPGG (1436709) » 472381403: T43/J9/VI

Liga 472381403 Información oficial sobre el partido 472381403 en Hattrick

14.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VI.437 (14755)

Deportivo Xil C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Xil C.F.' en el partido 1 - 2 F.C. MONTEGRANDE Alineación oficial del equipo 'F.C. MONTEGRANDE' en el partido
0 - 1 Pedro Jerónimo Germano (16')
0 - 2 Alfons Feliu (81')
José Juanes (83') 1 - 2
Deportivo Xil C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Xil C.F.' en el partido 1 - 2 F.C. MONTEGRANDE Alineación oficial del equipo 'F.C. MONTEGRANDE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Xil C.F. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Xil C.F.' en el partido 1 - 1 F.C. MONTEGRANDE Alineación oficial del equipo 'F.C. MONTEGRANDE' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Xil C.F.

Goles Goles

  • 100 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, José Juanes va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Illarregui de Xil amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Víctor Cid va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Boris Einsiedel.

F.C. MONTEGRANDE

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pedro Jerónimo Germano de MONTEGRANDE va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MONTEGRANDE eren letals, i Alfons Feliu va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ermes Achermann. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Pedro Jerónimo Germano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Simón Real de Asua, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Enrique Fallón, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. MONTEGRANDE va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Mast.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Pedro Jerónimo Germano de MONTEGRANDE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Fallón de MONTEGRANDE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfons Feliu de MONTEGRANDE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86, Ephraim Kuiken de MONTEGRANDE es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.