Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Petrés Unió Esportiva (440603) - F.C.Lince (1578621) » 472381088: T43/J1/VI

Liga 472381088 Información oficial sobre el partido 472381088 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VI.432 (14750)

Petrés Unió Esportiva Alineación oficial del equipo 'Petrés Unió Esportiva' en el partido 3 - 0 Ondarruko Athletic Alineación oficial del equipo 'Ondarruko Athletic' en el partido
Jean Iovanovici (41') 1 - 0
Gabriel Regí (64') 2 - 0
Julien Cailliez (77') 3 - 0
Petrés Unió Esportiva Alineación oficial del equipo 'Petrés Unió Esportiva' en el partido 3 - 0 Ondarruko Athletic Alineación oficial del equipo 'Ondarruko Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Petrés Unió Esportiva Alineación oficial del equipo 'Petrés Unió Esportiva' en el partido 5 - 0 Ondarruko Athletic Alineación oficial del equipo 'Ondarruko Athletic' en el partido
Tiene mala suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Petrés Unió Esportiva

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Corria el minut 41 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jean Iovanovici, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Petrés P3 va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gabriel Regí, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Petrés P3 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Julien Cailliez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Jean Iovanovici va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Petrés P3 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Guillaume Litschi per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Emiel Suykerbuijck va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Chezi Bass una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Emiel Suykerbuijck va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Dudu Raviv gairebé va marcar per a Petrés P3 des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Chezi Bass es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Cezar Coţop.

Ondarruko Athletic

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Salvador Torres Calderón de Ondarruko es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Salvador Torres Calderón va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Ondarruko va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En Valeriu Bealcu ocupà el lloc d'en Alejandro Guzmán al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de Ondarruko quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.