Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aisawa (1600023) - FC Albacete (1421931) » 472378122: T43/J1/VI

Liga 472378122 Información oficial sobre el partido 472378122 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VI.379 (14697)

Eskuela de Alkoholikos Alineación oficial del equipo 'Eskuela de Alkoholikos' en el partido 1 - 1 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Florentiu Panait (73') 1 - 0
1 - 1 Winfried Deidre (82')
Eskuela de Alkoholikos Alineación oficial del equipo 'Eskuela de Alkoholikos' en el partido 1 - 1 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Eskuela de Alkoholikos Alineación oficial del equipo 'Eskuela de Alkoholikos' en el partido 2 - 1 FC Albacete Alineación oficial del equipo 'FC Albacete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eskuela de Alkoholikos

Goles Goles

  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Florentiu Panait ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ESK es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nebojša Vukčević! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): ESK va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Florentiu Panait va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 40 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Teddy Boyton va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Florentiu Panait va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ESK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Florentiu Panait per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jérôme Cornuault va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Martin Sigismund Fallreep no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

FC Albacete

Goles Goles

  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Albacete eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 82, Winfried Deidre va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Stefan Hoffarth va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Lou Charlier per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Stefan Hoffarth va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.