Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aufranys (1595264) - Héroes de Mayo (1372792) » 472377511: T43/J2/VI

Liga 472377511 Información oficial sobre el partido 472377511 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VI.368 (14686)

Real Magios Alineación oficial del equipo 'Real Magios' en el partido 2 - 1 Héroes de Mayo Alineación oficial del equipo 'Héroes de Mayo' en el partido
Isma Argent (37') 1 - 0
Davide Schällibaum (42') 2 - 0
2 - 1 Mauro Forcas (81')
Real Magios Alineación oficial del equipo 'Real Magios' en el partido 2 - 1 Héroes de Mayo Alineación oficial del equipo 'Héroes de Mayo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Magios Alineación oficial del equipo 'Real Magios' en el partido 0 - 1 Héroes de Mayo Alineación oficial del equipo 'Héroes de Mayo' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Magios

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Magios va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Zoubaïr Bensaid, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Isma Argent que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 42 minuts quan Davide Schällibaum va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Magios.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Francisco Pellico es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Zoubaïr Bensaid va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Magios va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Werner-Manfred Jeschke, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Davide Schällibaum de Magios va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Björn Hansson va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Björn Hansson de Magios va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antonio Ordoñez va prendre el seu rol al minut 72.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Magios, en Raymond Weigerding, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Héroes de Mayo

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Héroes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mauro Forcas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paval Platonau va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 76. En Fidel Guizaburoaga va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Hernán Layna quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.