Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

udvillamartin999999999 (799255) - Fumarolas F.C. (490317) » 472376670: T43/J2/VI

Liga 472376670 Información oficial sobre el partido 472376670 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VI.353 (14671)

C. D. Pamplona Alineación oficial del equipo 'C. D. Pamplona' en el partido 2 - 2 Frexi Fútbol Club. Alineación oficial del equipo 'Frexi Fútbol Club.' en el partido
Bård Melberg (42') 1 - 0
1 - 1 Wim Zwartjes (66')
Alex Kovács (76') 2 - 1
2 - 2 Stefan Krusharov (85')
C. D. Pamplona Alineación oficial del equipo 'C. D. Pamplona' en el partido 2 - 2 Frexi Fútbol Club. Alineación oficial del equipo 'Frexi Fútbol Club.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C. D. Pamplona Alineación oficial del equipo 'C. D. Pamplona' en el partido 6 - 1 Frexi Fútbol Club. Alineación oficial del equipo 'Frexi Fútbol Club.' en el partido
Es un cenizo 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. D. Pamplona

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bård Melberg, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Alex Kovács va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Pamplona.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Pamplona va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julián Azuela va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter 伸輔 (Shinsuke) 早川 (Hayakawa).
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Bård Melberg, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fútbol. La jugada d'estratègia del Pamplona per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Martí Ezquerra va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 230 Minuto 48 (Ocasión de falta): Bård Melberg va sorprendre 伸輔 (Shinsuke) 早川 (Hayakawa) amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Alex Kovács de Pamplona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Passats 44 minuts de joc, en Moisés Noriega de Pamplona va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 75 de partit, quan un jugador de Pamplona, en Kris Larsen Nielsen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Frexi Fútbol Club.

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pamplona. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Wim Zwartjes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fútbol es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 66.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Stefan Krusharov va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Julián Azuela va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Immo Ebersberg. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fútbol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Xan Sastrón va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Luigi My al minut 44 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan 高 (Ko) 達賢 (Daxian) va fer una jugada per la banda esquerra, però Timmy Adams va aturar el seu xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, 高 (Ko) 達賢 (Daxian) de Fútbol es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.