Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jones Atl. (1430773) - ciudadjuarez (801016) » 472374410: T43/J1/VI

Liga 472374410 Información oficial sobre el partido 472374410 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VI.312 (14630)

Jones Atl. Alineación oficial del equipo 'Jones Atl.' en el partido 1 - 1 ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido
Salem Nasra (86') 1 - 0
1 - 1 Cosmin Tulbure (89')
Jones Atl. Alineación oficial del equipo 'Jones Atl.' en el partido 1 - 1 ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jones Atl. Alineación oficial del equipo 'Jones Atl.' en el partido 3 - 0 ciudadjuarez Alineación oficial del equipo 'ciudadjuarez' en el partido
Tiene mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jones Atl.

Goles Goles

  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Corria el minut 86 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Salem Nasra, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 18 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Fernando Cristian es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 18, però el porter va aturar el seu xut.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jonatan Muñoz va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Miguel Iñigo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rickard Lindgren! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de Jones Tadeusz Kubis va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Patrick Jackel va entrar en el seu lloc.

ciudadjuarez

Goles Goles

  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del ciudadjuarez va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Cosmin Tulbure, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ciudadjuarez va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de David Poeta, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ciudadjuarez que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en David Poeta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ciudadjuarez van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Florea Niţu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pēteris Rozentāls.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Javier Pagoto ocupà el lloc d'en Guanarteme Sarriá al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de ciudadjuarez quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.