Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osuna FC (1591717) - Rayo leones (1586726) » 472374245: T43/J11/VI

Liga 472374245 Información oficial sobre el partido 472374245 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VI.309 (14627)

Osuna FC Alineación oficial del equipo 'Osuna FC' en el partido 0 - 3 SAN SEVERIANO C.F. Alineación oficial del equipo 'SAN SEVERIANO C.F.' en el partido
0 - 1 Gilles Soulier (21')
0 - 2 Jochen Guckel (23')
0 - 3 Zenit Vermezović (32')
Osuna FC Alineación oficial del equipo 'Osuna FC' en el partido 0 - 3 SAN SEVERIANO C.F. Alineación oficial del equipo 'SAN SEVERIANO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Osuna FC Alineación oficial del equipo 'Osuna FC' en el partido 2 - 1 SAN SEVERIANO C.F. Alineación oficial del equipo 'SAN SEVERIANO C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,7 % 8,7 % 22,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osuna FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Cristian Toma va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Volkert Mulier va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Osuna se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En David Bodeson de Osuna va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Osuna va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 83 que Ronny Sopar no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Osuna va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gérard Paulides va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ronny Sopar va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Volkert Mulier de Osuna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Daniele Cariboni després que el jugador de Osuna li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

SAN SEVERIANO C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): El Nolango va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 21. Gilles Soulier va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En Micha Staps entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al El Nolango, un peu providencial d'en Jochen Guckel va situar el 0-2 al panell digital.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Zenit Vermezović va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Joel Ceulemans després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sergio Brotto va poder desviar-lo a córner.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de El Nolango va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tanausu Andolini va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Eero Leinonen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. El Nolango va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Enzo Paolo Mordegan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sergio Brotto, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Semblava que Enzo Paolo Mordegan s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.