Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legoles_ team (118579) - Astapa Sport F.C. (779921) » 472373971: T43/J1/VI

Liga 472373971 Información oficial sobre el partido 472373971 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VI.305 (14623)

Legoles_ team Alineación oficial del equipo 'Legoles_ team' en el partido 2 - 2 Epic Metal C.F. Alineación oficial del equipo 'Epic Metal C.F.' en el partido
0 - 1 Lino Urdaneta (4')
José Temming (11') 1 - 1
1 - 2 Amik Bergara (47')
Daniel Grams (80') 2 - 2
Legoles_ team Alineación oficial del equipo 'Legoles_ team' en el partido 2 - 2 Epic Metal C.F. Alineación oficial del equipo 'Epic Metal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Legoles_ team Alineación oficial del equipo 'Legoles_ team' en el partido 0 - 1 Epic Metal C.F. Alineación oficial del equipo 'Epic Metal C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legoles_ team

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 11 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Legoles_. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que José Temming xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 del partit, el jugador Daniel Grams de Legoles_ va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Peter Larsson hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Eden Klein havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Legoles_ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Neelko Wesselius, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Legoles_ va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ali Kemal Gülerdam va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Davide Luigi Losurdo de Legoles_ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Epic Metal C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fermín Vizmanos sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Lino Urdaneta que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Tame Roughead la va rematar Amik Bergara amb una magnífica volea que va fer pujar per a Metal el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Amik Bergara va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Metal va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Igon Uriona va desviar el xut final de Robert Wens després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Mike Föhr, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Mike Föhr va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Ville Ala-Heikkilä va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Igon Uriona va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 82, quan en Amik Bergara va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Teodor Kantor de Metal va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Samuel Clamba va entrar en el seu lloc.