Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SHARP RUBI (121041) - PeluKa (436637) » 472373565: T43/J10/VI

Liga 472373565 Información oficial sobre el partido 472373565 en Hattrick

21.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VI.297 (14615)

SHARP RUBI Alineación oficial del equipo 'SHARP RUBI' en el partido 4 - 0 Loñoá do Camiño Alineación oficial del equipo 'Loñoá do Camiño' en el partido
Carlos Mompó (39') 1 - 0
Roberto Sensitivo (51') 2 - 0
Guy Covemaecker (52') 3 - 0
Roberto Sensitivo (67') 4 - 0
SHARP RUBI Alineación oficial del equipo 'SHARP RUBI' en el partido 4 - 0 Loñoá do Camiño Alineación oficial del equipo 'Loñoá do Camiño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SHARP RUBI Alineación oficial del equipo 'SHARP RUBI' en el partido 4 - 0 Loñoá do Camiño Alineación oficial del equipo 'Loñoá do Camiño' en el partido
Tiene un resultado normal 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SHARP RUBI

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Carlos Mompó va donar a SHARP un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): SHARP va aconseguir el 2 - 0 quan Roberto Sensitivo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SHARP va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guy Covemaecker progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Roberto Sensitivo va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): SHARP va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roberto Sensitivo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): SHARP va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Guy Covemaecker va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Philipp Seipel.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Guy Covemaecker una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Philipp Seipel va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Olivier Dura.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guy Covemaecker de SHARP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aurel Teichmann.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Walter Scholten es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Loñoá do Camiño

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Camiño van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Andy Devine va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Camiño va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andy Devine, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Yiorgos Tournas va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Camiño que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yiorgos Tournas de Camiño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Andy Devine va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Camiño estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.