Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Roshe (121812) - FC.UMT (779155) » 472372702: T43/J4/VI

Liga 472372702 Información oficial sobre el partido 472372702 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / VI.282 (14600)

Makersport Alineación oficial del equipo 'Makersport' en el partido 2 - 0 U.D. PAU Alineación oficial del equipo 'U.D. PAU' en el partido
Wim Laethem (17') 1 - 0
Alfonso Rico Conde (43') 2 - 0
Makersport Alineación oficial del equipo 'Makersport' en el partido 2 - 0 U.D. PAU Alineación oficial del equipo 'U.D. PAU' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Makersport Alineación oficial del equipo 'Makersport' en el partido 2 - 1 U.D. PAU Alineación oficial del equipo 'U.D. PAU' en el partido
Tiene un resultado normal 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makersport

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Makersport. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Wim Laethem xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alfonso Rico Conde, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): Leif Magnus Lutz va sorprendre Sergio Villa amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Makersport va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Martiño Cunqueiro va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miquel Àngel Pedret va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alfonso Rico Conde. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miquel Àngel Pedret de Makersport amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mouhsine Afathi va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jesús Real.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): Riku-Matti Glad no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Inocencio Cañiza.

U.D. PAU

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maciej Bażant que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Maciej Bażant hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan José Bedoya havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): José Luis Zavala quasi aconsegueix empatar per U.D. al minut 41, però Oskars Bludiņš va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de August Heiderich la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de U.D. havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Martínez.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Iván Martínez de U.D. es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 81.