Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aavillea CF (1431811) - Libunca (489535) » 472371834: T43/J12/VI

Liga 472371834 Información oficial sobre el partido 472371834 en Hattrick

05.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / VI.266 (14584)

Scratters Alineación oficial del equipo 'Scratters' en el partido 1 - 1 Ciudad de Totana F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Totana F.C.' en el partido
0 - 1 Jere Välikangas (29')
Raimon Selga (33') 1 - 1
Scratters Alineación oficial del equipo 'Scratters' en el partido 1 - 1 Ciudad de Totana F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Totana F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scratters Alineación oficial del equipo 'Scratters' en el partido 2 - 0 Ciudad de Totana F.C. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Totana F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scratters

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del Scratters amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Raimon Selga en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Raimon Selga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Enrique Asenjo va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Fernando Bernales va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Oleguer Barceló va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Nastasio Vela Tapia del Scratters ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 es va veure una gran oportunitat per a Scratters per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raimon Selga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Ciudad de Totana F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jere Välikangas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.