Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedo de vaca (1581497) - U.D. Basoselay (48412) » 472370306: T43/J9/VI

Liga 472370306 Información oficial sobre el partido 472370306 en Hattrick

14.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VI.239 (14557)

Pedo de vaca Alineación oficial del equipo 'Pedo de vaca' en el partido 2 - 2 Lamá_F.C. Alineación oficial del equipo 'Lamá_F.C.' en el partido
0 - 1 Mikhail Manevich (26')
Juan Jesús Dazne (28') 1 - 1
Hadrien Rémy (71') 2 - 1
2 - 2 Sergio Camfullos (73')
Pedo de vaca Alineación oficial del equipo 'Pedo de vaca' en el partido 2 - 2 Lamá_F.C. Alineación oficial del equipo 'Lamá_F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pedo de vaca Alineación oficial del equipo 'Pedo de vaca' en el partido 0 - 1 Lamá_F.C. Alineación oficial del equipo 'Lamá_F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pedo de vaca

Goles Goles

  • 186 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Pedo va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Juan Jesús Dazne, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 120 Minuto 71 (Gol de falta): Una falta al minut 71 va provocar un lliure directe. Hadrien Rémy el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pedo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Hadrien Rémy va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hadrien Rémy de Pedo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marko Erkamo.

Lamá_F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis Francisco Orozco estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mikhail Manevich va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 26.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pedo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Sergio Camfullos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lamá_F.C. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Márton Gönczi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Otto Littow va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Mikhail Manevich va estar a punt de posar per davant a Lamá_F.C. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Otto Littow va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Pol Bru haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Lamá_F.C. al minut 47.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Anthony Gardiner ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Santiago Garategui maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.