Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Euromoble (1434196) - Meg@plec team (124110) » 472367627: T43/J11/VI

Liga 472367627 Información oficial sobre el partido 472367627 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VI.191 (14509)

No_gens_menys!! Alineación oficial del equipo 'No_gens_menys!!' en el partido 1 - 3 Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido
薛 (Sit) 貝坤 (Beikun) (24') 1 - 0
1 - 1 Corentin Saillard (57')
1 - 2 Mateo Ventura Rodríguez (71')
1 - 3 Armando Jonsansoro (76')
No_gens_menys!! Alineación oficial del equipo 'No_gens_menys!!' en el partido 1 - 3 Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
No_gens_menys!! Alineación oficial del equipo 'No_gens_menys!!' en el partido 1 - 2 Meg@plec team Alineación oficial del equipo 'Meg@plec team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

No_gens_menys!!

Meg@plec team

Goles Goles

  • 109 Minuto 24 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Carlos Corona es va complicar la vida al minut 24 intentant esquivar 薛 (Sit) 貝坤 (Beikun) en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del No_gens_menys!!, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Corentin Saillard que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 105 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Mateo Ventura Rodríguez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Jorge Raúl Losada Ozores, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 2 a l'estadi!
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Meg@plec va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Armando Jonsansoro.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Angelo Stickelberger quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Angelo Stickelberger va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Jorge Raúl Losada Ozores va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Dietmut Röth va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Angelo Stickelberger va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corentin Saillard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 74 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Meg@plec va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Meg@plec puguin veure en Zdeněk Duchoň jugant de nou; ja que al minut 32 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Roman Turzík el va substituir sense tenir temps d'escalfar.