Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Dani (438833) - Bambatta Club (123197) » 472365115: T43/J12/VI

Liga 472365115 Información oficial sobre el partido 472365115 en Hattrick

05.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 12 / VI.146 (14464)

AD Fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'AD Fuenlabrada' en el partido 2 - 2 Bambatta Club Alineación oficial del equipo 'Bambatta Club' en el partido
Juan Hospital (38') 1 - 0
1 - 1 Ottmar Goellnitz (84')
1 - 2 Adrian Yankov (89')
Víctor Claver (89') 2 - 2
AD Fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'AD Fuenlabrada' en el partido 2 - 2 Bambatta Club Alineación oficial del equipo 'Bambatta Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AD Fuenlabrada Alineación oficial del equipo 'AD Fuenlabrada' en el partido 2 - 2 Bambatta Club Alineación oficial del equipo 'Bambatta Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Fuenlabrada

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Corria el minut 38, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Fuenlabrada s'avançava en el marcador després que en Juan Hospital xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Víctor Claver va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Fuenlabrada va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dan Boteanu en un 1 contra 1 amb el porter Juan Bautista Vicente Soler, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Manuel Uixera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dan Boteanu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Víctor Pieras.
  • 096 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Wielisław Wawro de Fuenlabrada no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • Minuto 89 (Jugador de campo como portero): Manuel Uixera es va veure obligat a provar sort com a porter.

Bambatta Club

Goles Goles

  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ottmar Goellnitz va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 84.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adrian Yankov va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ringo Verhaert que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ringo Verhaert ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Ringo Verhaert va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bambatta, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Ottmar Goellnitz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sébastien Martin.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matěj Marko de Bambatta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.