Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Imperio Caesar (796321) - UD Pumas (1435358) » 472364736: T43/J10/VI

Liga 472364736 Información oficial sobre el partido 472364736 en Hattrick

21.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / VI.139 (14457)

El Paracetamol de Madagascar Alineación oficial del equipo 'El Paracetamol de Madagascar' en el partido 1 - 2 FC Palanganes Alineación oficial del equipo 'FC Palanganes' en el partido
0 - 1 Darijus Karkazas (35')
Eraldo Borromeo (63') 1 - 1
1 - 2 Jorrit Hupin (72')
El Paracetamol de Madagascar Alineación oficial del equipo 'El Paracetamol de Madagascar' en el partido 1 - 2 FC Palanganes Alineación oficial del equipo 'FC Palanganes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Paracetamol de Madagascar Alineación oficial del equipo 'El Paracetamol de Madagascar' en el partido 1 - 4 FC Palanganes Alineación oficial del equipo 'FC Palanganes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Paracetamol de Madagascar

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Eraldo Borromeo de Paracetamol va aconseguir igualar el partit al minut 63, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Paracetamol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Giuseppe Cussigh va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paulín Bustos.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nimrod Breha! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Freddy Bruhn.

FC Palanganes

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Palanganes va ser finalitzada des de l'esquerra per Darijus Karkazas al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 171 Minuto 72 (Gol por el centro): Palanganes agafava avantatge al minut 72 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jorrit Hupin amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Terry MacGregor, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Terry MacGregor va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Darijus Karkazas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de August Lemański, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36, Rodolfo Pangallo de Palanganes va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.