Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Tomás Mingot (311609) - FC Bar Celona (1579717) » 472359984: T43/J3/VI

Liga 472359984 Información oficial sobre el partido 472359984 en Hattrick

03.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 3 / VI.55 (14373)

R.C.D. Tomas Mingot Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Tomas Mingot ' en el partido 3 - 1 Les Ovelles Alineación oficial del equipo 'Les Ovelles' en el partido
0 - 1 Juuso Flinck (2')
Makarios Yiakoumakis (35') 1 - 1
Makarios Yiakoumakis (36') 2 - 1
Óscar Ortueta (53') 3 - 1
R.C.D. Tomas Mingot Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Tomas Mingot ' en el partido 3 - 1 Les Ovelles Alineación oficial del equipo 'Les Ovelles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C.D. Tomas Mingot Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Tomas Mingot ' en el partido 2 - 1 Les Ovelles Alineación oficial del equipo 'Les Ovelles' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,9 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Tomas Mingot

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): R.C.D. equilibrava la balança al minut 35. En Makarios Yiakoumakis, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip R.C.D. va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Makarios Yiakoumakis va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de R.C.D. eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 53, Óscar Ortueta va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mieczysław Szczygielski al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sai Piñero va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sai Piñero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 84 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Michael Munck va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Óscar Ortueta de R.C.D. va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Fabio Nottoli de R.C.D. s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Fabrizio Teofilo ocupà el lloc d'en Eliseo Raipillán al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de R.C.D. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Les Ovelles

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): En Richi Mauerhofer va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juuso Flinck la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Georgi Vúrbanov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ovelles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Georgi Vúrbanov va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marcos Montufar va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alessandro Furlani, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Ovelles creava perill des de la dreta al minut 52, però en Marcos Montufar, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ernst Gustav Wickenburg desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 83 en Juuso Flinck va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Marcos Montufar va impedir que reduïssin les diferències al marcador.