Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Recreativo de Juerga (773839) - Sevilla futbol club S A D (992150) » 472359841: T43/J8/VI

Liga 472359841 Información oficial sobre el partido 472359841 en Hattrick

07.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / VI.52 (14370)

Arteia Alineación oficial del equipo 'Arteia' en el partido 5 - 1 C.D. No Me Pases Que Soy Cojo Alineación oficial del equipo 'C.D. No Me Pases Que Soy Cojo' en el partido
Eneko Aritzabaleta (13') 1 - 0
Johan Lagerskär (34') 2 - 0
Roberto Xerboles (42') 3 - 0
Eneko Aritzabaleta (44') 4 - 0
Florin Teuşdea (52') 5 - 0
5 - 1 Pekka Virkkala (70')
Arteia Alineación oficial del equipo 'Arteia' en el partido 5 - 1 C.D. No Me Pases Que Soy Cojo Alineación oficial del equipo 'C.D. No Me Pases Que Soy Cojo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Arteia Alineación oficial del equipo 'Arteia' en el partido 3 - 1 C.D. No Me Pases Que Soy Cojo Alineación oficial del equipo 'C.D. No Me Pases Que Soy Cojo' en el partido
Tiene suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arteia

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Arteia, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Eneko Aritzabaleta per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Arteia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Johan Lagerskär va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Roberto Xerboles va incrementar l'avantatge de Arteia amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Eneko Aritzabaleta va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Arteia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Florin Teuşdea progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Fabio Scialotti va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Máté Baranovszky gairebé va marcar per a Arteia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Johan Lagerskär de Arteia va abandonar el terreny de joc després de 58 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Máté Baranovszky va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Eneko Aritzabaleta que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Tuomas Ruusila probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

C.D. No Me Pases Que Soy Cojo

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 70 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pases. A fi d'aconseguir el 5 - 1, van tocar-la en curt per tal que Pekka Virkkala xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Euken Plazaola va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Nicola Mastronzo.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Euken Plazaola va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Pekka Virkkala, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 250 Minuto 44 (Ocasión de falta): Després de 44 minuts, Maíz Castro-Medinilla va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Nicola Mastronzo el va poder desviar a córner.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pekka Virkkala, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Garry Border es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Karsten Nielsen de Pases va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Joran Severijns va prendre el seu rol al minut 39.
  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Garry Border ocupà el lloc d'en Mario Lisak al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Pases quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Pekka Virkkala.