Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

República Bolivariana (1437074) - Real Boss (777131) » 472357321: T43/J9/VI

Liga 472357321 Información oficial sobre el partido 472357321 en Hattrick

14.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / VI.7 (14325)

La Salle Mahon Alineación oficial del equipo 'La Salle Mahon' en el partido 2 - 1 Real Boss Alineación oficial del equipo 'Real Boss' en el partido
0 - 1 Cristian Manuel Traves (29')
Uwe Schamburek (53') 1 - 1
Mavrudi Kalchev (64') 2 - 1
La Salle Mahon Alineación oficial del equipo 'La Salle Mahon' en el partido 2 - 1 Real Boss Alineación oficial del equipo 'Real Boss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
La Salle Mahon Alineación oficial del equipo 'La Salle Mahon' en el partido 8 - 0 Real Boss Alineación oficial del equipo 'Real Boss' en el partido
Está más tieso que su rival 7.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Salle Mahon

Goles Goles

  • 112 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Salle equilibrava la balança al minut 53. En Uwe Schamburek, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Salle prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Mavrudi Kalchev va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Salle per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Steffen Roland va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 206 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 25 minuts de joc, Benjamin Subileau semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Steffen Roland quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): Uwe Schamburek va llançar una falta directa al minut 31 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Uwe Schamburek va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Uwe Schamburek es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Steffen Roland, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pirkka Niiranen.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcílio Gonçalves Graça de Salle amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Stef Beerlandt de Salle va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Era el minut 83 quan després d'una dura entrada, el jugador Stef Beerlandt de Salle s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Real Boss

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Cristian Manuel Traves es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Real van sortir al contraatac al minut 24, però Víctor Montané va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67, Enrique Menéndez de Real es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Víctor Montané que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.