Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Camela (1588208) - Atletic Barcelones (124922) » 472357124: T43/J2/VI

Liga 472357124 Información oficial sobre el partido 472357124 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / VI.4 (14322)

chopped lata Alineación oficial del equipo 'chopped lata' en el partido 0 - 1 SFC PENTACAMPEON Alineación oficial del equipo 'SFC PENTACAMPEON' en el partido
0 - 1 Hemmo Okker (39')
chopped lata Alineación oficial del equipo 'chopped lata' en el partido 0 - 1 SFC PENTACAMPEON Alineación oficial del equipo 'SFC PENTACAMPEON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chopped lata Alineación oficial del equipo 'chopped lata' en el partido 0 - 1 SFC PENTACAMPEON Alineación oficial del equipo 'SFC PENTACAMPEON' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chopped lata

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de chopped va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Giancarlo Frasso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de chopped va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adelin Cucu va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Enrique Cortejo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de chopped que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Adelin Cucu de chopped va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37 en Guillermo Lara Martínez va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): chopped es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Javier Echeondo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Anen Goikoetxe al camp.

SFC PENTACAMPEON

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Hemmo Okker que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a PENTACAMPEON.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Wolfgang Knoth va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Sorzano va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Michel Sondej de PENTACAMPEON, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Roberto Sennett va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cesare Turatto.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Uroš Vulić es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.