Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mediterranea F.C (992322) - Anisakis_team (1461688) » 472356815: T43/J8/V

Liga 472356815 Información oficial sobre el partido 472356815 en Hattrick

07.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / V.254 (5769)

incompetentes Alineación oficial del equipo 'incompetentes' en el partido 3 - 0 Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido
Joan Pau Ballesté (36') 1 - 0
Jean-Christophe Maillard (39') 2 - 0
Jascha Hoeland (60') 3 - 0
incompetentes Alineación oficial del equipo 'incompetentes' en el partido 3 - 0 Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
incompetentes Alineación oficial del equipo 'incompetentes' en el partido 2 - 0 Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

incompetentes

Goles Goles

  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Joan Pau Ballesté de incompetentes va fer un bon esprint per escapar-se de Alberto Martos i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de incompetentes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jean-Christophe Maillard progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de incompetentes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jascha Hoeland va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): incompetentes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Haritz Herrandorena en un 1 contra 1 amb el porter Israel Granda, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Jean-Christophe Maillard, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Joan Pau Ballesté gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Israel Granda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Jascha Hoeland es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vittorio Masciotra es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Passats 80 minuts de joc, en Jean-Christophe Maillard de incompetentes va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Al minut 88, Inocêncio Francisco Monteiro Alves de incompetentes es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Anisakis_team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Anisakis_team van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Francisco Basoa Rivas des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Anisakis_team van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Dylan Hardies va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Gašpar Vidas va servir per deixar enrere el gegant Telmo Abelaira al minut 83, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Anisakis_team va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dylan Hardies, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Basoa Rivas de Anisakis_team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.