Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Roja (437584) - Respect C.F. (995960) » 472355743: T43/J7/V

Liga 472355743 Información oficial sobre el partido 472355743 en Hattrick

31.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / V.235 (5748)

PureStyle Alineación oficial del equipo 'PureStyle' en el partido 2 - 0 Los Sol-Fa-Mi-Das Vol.2 Alineación oficial del equipo 'Los Sol-Fa-Mi-Das Vol.2' en el partido
Samuel Barturen (83') 1 - 0
Carlos Quintanilla (89') 2 - 0
PureStyle Alineación oficial del equipo 'PureStyle' en el partido 2 - 0 Los Sol-Fa-Mi-Das Vol.2 Alineación oficial del equipo 'Los Sol-Fa-Mi-Das Vol.2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PureStyle Alineación oficial del equipo 'PureStyle' en el partido 2 - 1 Los Sol-Fa-Mi-Das Vol.2 Alineación oficial del equipo 'Los Sol-Fa-Mi-Das Vol.2' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PureStyle

Goles Goles

  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Regilio van Kalmthout el va rematar Samuel Barturen amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 186 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 0 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del PureStyle. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Carlos Quintanilla va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Florin Sfetcu va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Antonio Manfredini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Regilio van Kalmthout va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 es va veure una gran oportunitat per a PureStyle per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Quintanilla, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francesc Vinyeta va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): PureStyle va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jac Geervliet en un 1 contra 1 amb el porter Frédéric Marion, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Barturen de PureStyle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabio Del Greco.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Bolesław Maj ocupà el lloc d'en Gil Costa al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de PureStyle quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los Sol-Fa-Mi-Das Vol.2

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de Sol-Fa-Mi-Das Antonio Manfredini va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Frédéric Marion va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): Sol-Fa-Mi-Das es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Enrique Páramo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Andreas Richard Prwitz al camp.