Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Costas (994622) - Sants Naptakers (313074) » 472354755: T43/J11/V

Liga 472354755 Información oficial sobre el partido 472354755 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / V.217 (5730)

A Esbatuxada Rabadense Alineación oficial del equipo 'A Esbatuxada Rabadense' en el partido 2 - 1 Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido
Henning Götzer (43') 1 - 0
Rowan Brand (49') 2 - 0
2 - 1 Ignacio Cantos (54')
A Esbatuxada Rabadense Alineación oficial del equipo 'A Esbatuxada Rabadense' en el partido 2 - 1 Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A Esbatuxada Rabadense Alineación oficial del equipo 'A Esbatuxada Rabadense' en el partido 1 - 1 Libertarios de Sants Alineación oficial del equipo 'Libertarios de Sants' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,0 % 25,1 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Esbatuxada Rabadense

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Henning Götzer va donar a Esbatuxada un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Rowan Brand va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 49 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Henning Götzer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Esbatuxada es va veure beneficiat per la polèmica al minut 41, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Rowan Brand va relliscar al moment de fer el xut i el porter Abundio 'Gasolina' Varas Durán no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abundio 'Gasolina' Varas Durán al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stefano Baroncini va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ireneusz Czechowski.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Władysław Kublin de Esbatuxada va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ireneusz Czechowski va prendre el seu rol al minut 40.

Libertarios de Sants

Goles Goles

  • 150 Minuto 54 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Libertarios sembla que dona bons resultats perquè al minut 54, Ignacio Cantos va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Libertarios a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Biel Quintà va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Patryk Jażdżyk va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Hereza de Libertarios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Cantos de Libertarios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Alejandro Lara Parreño va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): Alejandro Lara Parreño semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.