Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La 44 (1584336) - Moratalaz Mola Maz (124422) » 472354004: T43/J4/V

Liga 472354004 Información oficial sobre el partido 472354004 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / V.204 (5717)

fiorenzola Alineación oficial del equipo 'fiorenzola' en el partido 4 - 3 Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido
0 - 1 António Teodoro de Carvalho (25')
Piersandro Ribaldone (27') 1 - 1
1 - 2 Juhana Piiroinen (28')
1 - 3 Jesús Gil Cano (35')
Cataldo Ninni (81') 2 - 3
Waseem Hakim (83') 3 - 3
Raúl Ros (85') 4 - 3
fiorenzola Alineación oficial del equipo 'fiorenzola' en el partido 4 - 3 Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
fiorenzola Alineación oficial del equipo 'fiorenzola' en el partido 5 - 2 Moratalaz Mola Maz Alineación oficial del equipo 'Moratalaz Mola Maz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fiorenzola

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors del fiorenzola amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 27, deixant Piersandro Ribaldone en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de fiorenzola van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Cataldo Ninni en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip fiorenzola va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Waseem Hakim va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 3.
  • 121 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats van embogir quan en Raúl Ros va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de fiorenzola.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): fiorenzola va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Jordan Gradenigo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ángel Héctor Gantman va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): fiorenzola va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Artur Sanaia va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Pietro Diamante gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ángel Héctor Gantman va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Osama Al-Jofairi de fiorenzola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Cataldo Ninni de fiorenzola es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Moratalaz Mola Maz

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què António Teodoro de Carvalho es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Moratalaz. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Juhana Piiroinen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jesús Gil Cano, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Juhana Piiroinen de Moratalaz, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 84, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Moratalaz va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Guntbert Karwacki es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Moro de Moratalaz es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): David Moro va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Moratalaz estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.