Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta Laspiernas (796124) - Bambú Fc (117990) » 472353939: T43/J4/V

Liga 472353939 Información oficial sobre el partido 472353939 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / V.203 (5716)

Sparta Laspiernas Alineación oficial del equipo 'Sparta Laspiernas' en el partido 1 - 3 Pelután Fàtxintu Alineación oficial del equipo 'Pelután Fàtxintu' en el partido
Fabian Fekete-Kettner (18') 1 - 0
1 - 1 Eder Colunga (38')
1 - 2 Èric Calzina (88')
1 - 3 Eder Colunga (89')
Sparta Laspiernas Alineación oficial del equipo 'Sparta Laspiernas' en el partido 1 - 3 Pelután Fàtxintu Alineación oficial del equipo 'Pelután Fàtxintu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sparta Laspiernas Alineación oficial del equipo 'Sparta Laspiernas' en el partido 0 - 2 Pelután Fàtxintu Alineación oficial del equipo 'Pelután Fàtxintu' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Laspiernas

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fabian Fekete-Kettner, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Laspiernas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Laspiernas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Dirk Landsiedel va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Laspiernas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Terje Valde en un 1 contra 1 amb el porter Guillermo Ballesteros, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Laspiernas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hakan Orakçı va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gürcan Kaptan de Laspiernas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador José Azaña de Laspiernas s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 67 va fer que Fabian Fekete-Kettner de Laspiernas hagués d'abandonar el terreny de joc. Robert Ciepliński va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Necdet Seba, de Laspiernas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Gürcan Kaptan el va substituir.

Pelután Fàtxintu

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Daniel Bascuñan sempre és una garantia. Al minut 38, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Eder Colunga marcar el 1 - 1 per al Fàtxintu.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Èric Calzina de Fàtxintu va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Eder Colunga va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Fàtxintu.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Fàtxintu creava perill des de la dreta al minut 33, però en Hugo Kukk, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eder Colunga desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fàtxintu que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eder Colunga, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 85 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Martín Raventos va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ignacio Fañanas.