Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FACTORIA (120420) - CSKA de Celrà (438223) » 472353768: T43/J4/V

Liga 472353768 Información oficial sobre el partido 472353768 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / V.200 (5713)

FACTORIA Alineación oficial del equipo 'FACTORIA' en el partido 1 - 3 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
0 - 1 Mario Sejersbøl (2')
Carlos Nájera Blasco (23') 1 - 1
1 - 2 Giuseppe Thönen (25')
1 - 3 Julio Claudio 'Caesar' Canaves (59')
FACTORIA Alineación oficial del equipo 'FACTORIA' en el partido 1 - 3 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FACTORIA Alineación oficial del equipo 'FACTORIA' en el partido 1 - 1 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FACTORIA

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip FACTORIA va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Carlos Nájera Blasco va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 2 minuts, el tirador de faltes del CSKA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mario Sejersbøl, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de CSKA Giuseppe Thönen va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Julio Claudio 'Caesar' Canaves era molt més ràpid que el defensa Alfonso Carnicer. Al minut 59, el jugador de CSKA va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CSKA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Pedro Azcona va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de CSKA, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Manuel Cruzat va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juan Pedro Azcona. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Pablo Cernesio va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 49 de joc.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CSKA, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Julio Claudio 'Caesar' Canaves va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Mario Sejersbøl de CSKA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Giuseppe Thönen de CSKA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ángel Desguarets va prendre el seu rol al minut 87.