Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Vilar (799392) - De Georgis (121184) » 472352953: T43/J9/V

Liga 472352953 Información oficial sobre el partido 472352953 en Hattrick

14.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 9 / V.185 (5698)

Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido 3 - 0 UE Les Pobles Alineación oficial del equipo 'UE Les Pobles' en el partido
Federico Ceraulo (24') 1 - 0
Numan Perinçek (43') 2 - 0
Manel Canares (79') 3 - 0
Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido 3 - 0 UE Les Pobles Alineación oficial del equipo 'UE Les Pobles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Vilar Alineación oficial del equipo 'Atlético Vilar' en el partido 3 - 0 UE Les Pobles Alineación oficial del equipo 'UE Les Pobles' en el partido
Tiene un resultado normal 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Vilar

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Atlético prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Federico Ceraulo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Numan Perinçek va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atlético a 3 - 0. Manel Canares va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Federico Ceraulo quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan José Fachs havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Davide Triuzzi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Numan Perinçek gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Axel Olmo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Gianluca Amadori de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Numan Perinçek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan José Fachs.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Ceraulo de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Àlex Darner ocupà el lloc d'en Bas Roemer al 72 minuts, dos minuts després que el jugador de Atlético quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

UE Les Pobles

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Pobles van seguir progressant per la banda dreta. Esteve Alabau va tenir la seva oportunitat al minut 44, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Pobles va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 44 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Carlos Fluviá va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 209 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Àlex Darner? Un error clamorós seu va donar a Krisztián Benczédi una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.