Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Carajaulas FC (313856) - Rinoteam (48122) » 472352820: T43/J4/V

Liga 472352820 Información oficial sobre el partido 472352820 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / V.183 (5696)

Anime & Manga F.C. Alineación oficial del equipo 'Anime & Manga F.C.' en el partido 4 - 1 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
Mauro Rizzuto (23') 1 - 0
1 - 1 Leonel Camacho (24')
Javier Miguel Ferollet (33') 2 - 1
Sebastian Leotta (48') 3 - 1
Joni Lehtonen (68') 4 - 1
Anime & Manga F.C. Alineación oficial del equipo 'Anime & Manga F.C.' en el partido 4 - 1 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Anime & Manga F.C. Alineación oficial del equipo 'Anime & Manga F.C.' en el partido 4 - 0 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
Tiene un resultado normal 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anime & Manga F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Animanga prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Mauro Rizzuto va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Javier Miguel Ferollet va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Animanga.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Animanga i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 48 minuts de joc. Mentre en Sebastian Leotta el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Joni Lehtonen de Animanga va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 4 (Ocasión de penalti): En Sebastian Leotta va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 4, però el porter visitant Marius Robu el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Hermes Oleiros de Animanga gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31, Mihály Lendvai de Animanga es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ignacio Cortés va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Rinoteam

Goles Goles

  • 139 Minuto 24 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Rinoteam Leonel Camacho va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Federico Armando Fiore va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Nader Nasr va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Todor Iliev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Cesare Citeroni es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir José Vesga.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 77 va fer que Leonel Camacho de Rinoteam hagués d'abandonar el terreny de joc. Roxer Abadín va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Leonel Camacho que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.