Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HOLTER (1431032) - Aiete Hills Football Club (1436325) » 472352235: T43/J11/V

Liga 472352235 Información oficial sobre el partido 472352235 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / V.172 (5685)

HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido 3 - 0 Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido
Acácio Freire (14') 1 - 0
Melcior Guinjoan (22') 2 - 0
Ricardo Bayón Mohino (72') 3 - 0
HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido 3 - 0 Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HOLTER Alineación oficial del equipo 'HOLTER' en el partido 2 - 0 Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HOLTER

Goles Goles

  • 135 Minuto 14 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Acácio Freire va marcar el 1 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Melcior Guinjoan va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): HOLTER va augmentar la diferència quan Ricardo Bayón Mohino no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Velasco López va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Alfonz Widmaier va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 289 Minuto 56 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ricardo Bayón Mohino va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Javier Cobas el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ricardo Bayón Mohino, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Aiete Hills Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Football va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roderick Ng, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Luca Pittiani quasi redueix la diferència al marcador al minut 37, però una gran estirada d'en Jimmy Réhel va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 286 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Roderick Ng va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 74 de partit, quan un jugador de Football, en Paco Cabero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.