Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Midgar CF 2 (991960) - Salou Redskins (773491) » 472351762: T43/J2/V

Liga 472351762 Información oficial sobre el partido 472351762 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / V.164 (5677)

sansalvador athletic Alineación oficial del equipo 'sansalvador athletic' en el partido 1 - 1 Levski Bellet Alineación oficial del equipo 'Levski Bellet' en el partido
0 - 1 José Alberto Campos (40')
Oreste Betti (42') 1 - 1
sansalvador athletic Alineación oficial del equipo 'sansalvador athletic' en el partido 1 - 1 Levski Bellet Alineación oficial del equipo 'Levski Bellet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sansalvador athletic Alineación oficial del equipo 'sansalvador athletic' en el partido 1 - 2 Levski Bellet Alineación oficial del equipo 'Levski Bellet' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sansalvador athletic

Goles Goles

  • 113 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, sansalvador aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Oreste Betti va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): sansalvador per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Josep Molins va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jon Desforges va estar a punt d'acabar en gol al minut 52, però el porter visitant Jesús Güell va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): sansalvador va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Josep Molins va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Güell.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agostino Dushku de sansalvador es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jon Desforges de sansalvador amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Otger Torrents de sansalvador va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bernardo Garaz va entrar en el seu lloc.

Levski Bellet

Goles Goles

  • 105 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 40, Ignacio Ballado va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a José Alberto Campos que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Levski va ser a punt de marcar al minut 34, quan el seu jugador Daniel Caldentey va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, José Alberto Campos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jorge Alberto Cumplido que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 61, quan en Manuel Ónega va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 289 Minuto 79 (Ocasión evento especial): Aracelio Meléndez va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 79, però no s'esperava que en Agostino Dushku, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Jorge Alberto Cumplido va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 80, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Florian Dassler va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Levski que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignacio Ballado, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Alberto Cumplido.

Lesiones Lesiones