Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

raul-A.C.Milan (1591807) - Bertí FC (991871) » 472351337: T43/J11/V

Liga 472351337 Información oficial sobre el partido 472351337 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / V.156 (5669)

raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido 1 - 1 Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido
Víctor Ortiz Manuel (3') 1 - 0
1 - 1 Josep Ullastre (25')
raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido 1 - 1 Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido 3 - 0 Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

raul-A.C.Milan

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip raul-A.C.Milan va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Víctor Ortiz Manuel va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): En Per Åkerskär va fer una ràpida incursió al minut 26, però en Santi Pi de la Serra no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Zoran Jestratijević arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): raul-A.C.Milan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ivar Nordseth en un 1 contra 1 amb el porter Blai Dulcet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Per Åkerskär va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Blai Dulcet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ivar Nordseth va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Ortiz Manuel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Bertí FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Als 25 minuts de partit, Josep Ullastre de Bertí va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Bertí va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Joan Anton 'General' Moragues va quedar-se sol davant el porter Justin Shannon, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jordi Joaniquet, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.