Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath Bilbao (121616) - Maria F.S (994700) » 472350621: T43/J14/V

Liga 472350621 Información oficial sobre el partido 472350621 en Hattrick

19.07.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 14 / V.143 (5656)

Barbadillo Tractor Drivers Alineación oficial del equipo 'Barbadillo Tractor Drivers' en el partido 2 - 2 *Phoenix* Alineación oficial del equipo '*Phoenix*' en el partido
Marcin Groszewski (34') 1 - 0
1 - 1 Jan-Erik Brudevoll (79')
1 - 2 Tzoori Farand (83')
Diedrich Auner (88') 2 - 2
Barbadillo Tractor Drivers Alineación oficial del equipo 'Barbadillo Tractor Drivers' en el partido 2 - 2 *Phoenix* Alineación oficial del equipo '*Phoenix*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barbadillo Tractor Drivers Alineación oficial del equipo 'Barbadillo Tractor Drivers' en el partido 2 - 0 *Phoenix* Alineación oficial del equipo '*Phoenix*' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barbadillo Tractor Drivers

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Akela, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Marcin Groszewski per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 del partit, el jugador Diedrich Auner de Akela va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Akela ho intentava per la dreta per mitjà de Marcin Groszewski, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Israel Asuaga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Miquel Quilis va ser clau en la jugada d'atac de Akela al minut 75, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mats Larsson, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jorge Pacheco va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Hilari Geli es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Miquel Quilis va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

*Phoenix*

Goles Goles

  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Jan-Erik Brudevoll va marcar al minut 79 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 83, en José María Magariños Blanco la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Tzoori Farand que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): *Phoenix* van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 40, però Krzysztof Dudkiewicz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): *Phoenix* van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Alexis Charlier no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Krzysztof Dudkiewicz.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Necati Malkoç ocupà el lloc d'en Ralf Gusenleitner al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de *Phoenix* quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Necati Malkoç no era cap impediment.