Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amenophis F.C. (1459319) - Cagigueros Pindios FC (1414388) » 472348115: T43/J1/V

Liga 472348115 Información oficial sobre el partido 472348115 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / V.99 (5612)

F.C.supermiis Alineación oficial del equipo 'F.C.supermiis' en el partido 2 - 0 Fresques Team Alineación oficial del equipo 'Fresques Team' en el partido
Gyula Marosi (25') 1 - 0
Vincent Guérin (37') 2 - 0
F.C.supermiis Alineación oficial del equipo 'F.C.supermiis' en el partido 2 - 0 Fresques Team Alineación oficial del equipo 'Fresques Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.supermiis Alineación oficial del equipo 'F.C.supermiis' en el partido 2 - 0 Fresques Team Alineación oficial del equipo 'Fresques Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.supermiis

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C.supermiis contenien la respiració mentre en Gyula Marosi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a F.C.supermiis i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 37 minuts de joc. Mentre en Vincent Guérin el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Sergio Rodríguez era fer passades de llarga distància. Al minut 8 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Zygmunt Pieniak però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Antonio Roethlisberger gairebé va marcar per a F.C.supermiis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sergio Rodríguez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El F.C.supermiis ho intentava per la dreta per mitjà de Vincent Guérin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Zygmunt Pieniak, de F.C.supermiis, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Mitko Yanachkov el va substituir.

Fresques Team

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Fresques va ser a punt de marcar al minut 44, quan el seu jugador Armando Traqueia va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 51, quan un error defensiu va deixar Wouter-Jan Machielsen completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Adheer Tanwar va fer una estirada espectacular al minut 65, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Diego Urzáiz Pardo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gonçalo Campos.