Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

htmaniacos (989593) - Gassss (120776) » 472348056: T43/J4/V

Liga 472348056 Información oficial sobre el partido 472348056 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / V.98 (5611)

htmaniacos Alineación oficial del equipo 'htmaniacos' en el partido 0 - 2 Costra de Marfil Alineación oficial del equipo 'Costra de Marfil' en el partido
0 - 1 Olo Roosna (48')
0 - 2 Vinzent Niel (65')
htmaniacos Alineación oficial del equipo 'htmaniacos' en el partido 0 - 2 Costra de Marfil Alineación oficial del equipo 'Costra de Marfil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
htmaniacos Alineación oficial del equipo 'htmaniacos' en el partido 1 - 3 Costra de Marfil Alineación oficial del equipo 'Costra de Marfil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

htmaniacos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Désiré Renders va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Eudi Txopitea va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emilio Someroux de htmaniacos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Désiré Renders de htmaniacos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 73 (Evento clima: sol, OK técnico): En Désiré Renders va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Costra de Marfil

Goles Goles

  • 170 Minuto 48 (Gol de falta): Al minut 48 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Olo Roosna va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Vincent Caillaux va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Costra, Vinzent Niel, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Tinguaro Aguayo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Archibald Kleisterbusch va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Mattia Duval va rebre molts aplaudiments. Al minut 70 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Costra quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gabriel-Adrian Faur va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): David Zuazola va sortir coix del terreny de joc, substituït per José Dora. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.